Dvije kuce sa pogledom na Prijevoru

Prijevor

Dvije kuce sa pogledom na Prijevoru

262.500€
246m2
10
4

Açıklama

Na dva kilometra od Budve i isto toliko udaljenosti do plaze Jaz, prodaju se dvije kuce sa pogledom na more. Nalaze se na parceli povrsine 325m2. Jedna kuca posjeduje povrsinu od 168m2 i rasporedjena je na dvije etaze od po 84m2 i druga prizemna kuca, koja se nalazi u sivoj fazi i zauzima povrsinu od 78m2. 

Kuca I - je namjenjena za stanovanje i izdavanje i sastoji se od dvije etaze koje imaju zasebne ulaze i velike terase koje su u hladu vinove loze i posjeduju pogled na more i plazu Jaz. Prva etaza, odnosno prizemlje se sastoji od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri dvokrevetne sobe i kupatila. Na drugoj etazi se nalaze tri sobe, kupatilo i toalet.

Prizemna kuca II - Ona se nalazi u sivoj fazi, odnosno uradjeni su grubi radovi i razvedena elektricna instalacija. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, cetiri sobe i kupatila.

Kompletna nekretnina posjeduje gradsku vodu + rezervar sa hidroforom. Pored kuce se nalazi izdvojeni objekat koji je u sluzbi ljetnje kuhinje sa kuhinjskim elementima.

Obje kuce su ucrtane, uradjen je elaborat i predati papiri za legalizaciju.

Agent za ovu nekretninu

Slične nekretnine u Budvi

Trenutno nema nekretnina.

Glavni detalji

Kategori:
Prodaja kuća
Yer:
Prijevor
Fiyat:
262.500€
Tip:
Prodaja
Id:
3051
Alan:
246m2
Yatak odaları:
10
Yataklar:
15
Banyolar:
4
Kullanışlı yüzey:
246m2

Kontaktirajte nas za ovu nekretninu